Vraag vandaag nog een consult aan! Aanmelden

Over:Roos Pals

Roos Pals
  • Naam : Roos Pals
  • Woonplaats : Groningen (Schildersbuurt)

Friesestraatweg 117
9718 NE Groningen
06 83 33 69 15
www.roospals.nl
dragen@roospals.nl

Hoi! Ik ben Roos Pals (1981). Mijn twee dochters Maan (2012) en Juno (2017) heb ik veel gedragen omdat ik het fijn en handig vond om mijn kleintjes dichtbij me te hebben. Ook heeft dragen ons veel verlichting gegeven toen de kindjes last hadden van buikkrampjes. Maan heb ik toen ze net geboren was veel gedragen met een rekbare doek en later met een geweven doek en een Bondolino. De Bondolino was vooral papa’s favoriete drager. Toen Juno werd geboren heb ik het dragen herontdekt en kreeg het “draagvirus” echt te pakken. Ik ben toen veel verschillende dragers, doeken en knooptechnieken gaan uitproberen. Zowel Maan als Juno worden nog steeds graag gedragen (met of zonder doek) al worden de momenten jammer genoeg steeds korter en schaarser.

Ik ben draagconsulent geworden omdat ik meer dingen wilde doen waar ik echt blij van word en omdat ik het jammer zou vinden als het dragen stopt wanneer mijn eigen kinderen niet meer gedragen willen worden. Ik hoop dat ik als draagconsulent anderen kan aansteken met mijn enthousiasme en het plezier en gemak van dragen kan laten ervaren.

Ik heb de opleiding tot draagconsulent gevolgd bij Die Trageschule Nederland. Daarnaast heb ik een cursus Soft structured carriers (voorgevormde dragers) en een cursus dragen van prematuur geboren kinderen gevolgd.

Naast draagconsulent ben ik Sociaal Psycholoog en gepromoveerd Omgevingspsycholoog. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan op het gebied van psychologie, coaching, gespreksvoering en didactiek neem ik mee in mijn consulten.