Vraag vandaag nog een consult aan! Aanmelden

Over:Roos Pals

  • Naam : Roos Pals
  • Website : https://www.roospals.nl
  • Consulent(e) : Roos Pals
  • Woonplaats : Groningen (Corpus den Hoorn)

06 83 33 69 15

facebook.com/roospalscoach
instagram.com/roospals.coaching

roos@roospals.nl

Heb je zelf kinderen?

Ik heb twee dochters, Maan (2012) en Juno (2017). Ik heb mijn meiden veel gedragen omdat ik het fijn en handig vond om ze dichtbij me te hebben. Ook heeft dragen ons veel verlichting gegeven toen de kindjes last hadden van buikkrampjes. Maan heb ik toen ze net geboren was veel gedragen met een rekbare doek en later met een geweven doek en een Bondolino. Toen Juno werd geboren heb ik het dragen herontdekt en kreeg het “draagvirus” echt te pakken. Ik ben toen veel verschillende dragers, doeken en knooptechnieken gaan uitproberen.

Waarom ben je draagconsulent geworden?

Ik ben draagconsulent geworden omdat ik meer dingen wilde doen waar ik echt blij van word en omdat ik het jammer vond als het dragen zou stoppen wanneer mijn eigen kinderen niet meer gedragen willen worden.

Wat vind je het bijzonderste aan je werk als draagconsulent?

Ik vind het mooi als ik anderen kan aansteken met mijn enthousiasme en het plezier en gemak van dragen kan laten ervaren.

Wat is je specialiteit als consulent?

Ik heb de opleiding tot draagconsulent gevolgd bij Die Trageschule Nederland. Daarnaast heb ik een cursus Soft structured carriers (voorgevormde dragers) en een cursus dragen van prematuur geboren kinderen gevolgd. Naast draagconsulent ben ik psycholoog en ACT therapeut. ACT staat voor Acceptatie en Commitment Therapie en draait om anders leren omgaan met lastige emoties en gedachten waardoor er ruimte ontstaat om te doen wat belangrijk voor je is. Wat ik vaak van anderen te horen krijg is dat ik veel rust en vertrouwen uitstraal, waardoor mensen zich snel op hun gemak voelen bij me.